BIOKOM TRENDAFILOV NË PANAIRIN BOTA E QUMËSHTIT

 BIOKOM TRENDAFILOV MERR PJESË NË EKSPOZITËN BOTA E QUMËSHTIT" 07-10.11.2018 nga 7 deri 10 Nëntor 2018 „Biokom Trendafilov” ЕООD merr pjesë në panairin ndërkombëta në Inter Expo Center, Sofje. Kompania paraqet zgjidhje inovative për prodhim të përsosur dhe të sigurt.