E RE! Teste për alergjen AllerTox Walnut (ARRA) dhe AllerTox Peanut (KIKIRIKË)

NË NDIHMË TË PRODHUESVE PËR PRODHIM TË PRO DUKTEVE KUALITATIVE DHE TË SIGURTA

Duke besuar në parimet tona për mbrojtjen e shëndetit të njeriut përmes prodhimit të sigurt dhe shpërndarjes së ushqimeve cilësore në të gjithë zinxhirin ushqimor, ne në Biokom L.L.C kemi kënaqësinë të paraqesim dy shtesat në portofolin tonë për testimin e alergjenëve në ushqim, lëndë të parë, pije dhe sipërfaqet - AllerTox Walnut(opex) dhe AllerTox Peanut (kikirikë).

Sipas një studimi nga YouGov – SASH (17-19.tetorë.2018. – yougov.com), gjithnjë e më shumë njerëz janë alergjikë ndaj lëndëve ushqyese të caktuara, dhe gjashtë persona në çdo 10,000 janë alergjikë ndaj kikirikëve dhe pak më pak se 4 në çdo 10,000 janë alergjikë ndaj arrave.

AllerTox Walnut (arra) dhe AllerTox Peanut (kikirikë) janë një produkt i Hygiena LLC dhe janë krijuar për të zbuluar me lehtësi dhe shpejt antigjenet e arrave ose kikirikëve, duke i bërë ato një mjet i përshtatshëm monitorimi i përshtatshëm për çdo prodhues të ushqimeve dhe pijeve.

AllerTox Walnut (arra)

AllerTox Peanut (kikirikë)