Alerzyme CIP
Alerzyme CIP

AlerZyme CIP është një përgatitje enzimë për pastrimin dhe largimin e proteinave nga alergjenët në sistemet CIP.

AlerZyme CIP është një përgatitje enzimë për pastrimin dhe eliminimin e alergjenëve kryesorë të ushqimit (gluten, vezë, qumësht, kikirikë, sojë dhe krustace) në sistemet CIP.

AlerZyme CIP mund të përdoret si zëvendësim i zgjidhjeve / detergjenteve standarde pastruese alkaline.

 

Përmbushja e procedurës:

  1. Shpëlajeni me ujë.
  2. Trajtimi i enzimave me Alerzyme CIP (përqendrim 3%).
  3. Për 30-120 min në 45-55˚C
  4. Shpëlajeni me ujë.
  5. Dezinfektimi me dezinfektues - sipas procedurës së vendosur.
  6. Shpëlajeni me ujë.

                           

 

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA