Biokom Trendafilov > Product Page
Promilte M4
Promilte M4

Уред за докажување на микробиолошкиот квалитет

 • Го намалуваат значително трошокот на време, труд и средства
 • Осигуруваат подолг рок на траење на производите
 • Го намалуваат времето за складирање на производите под карантин до 80%
 • Го намалуваат ризикот од производство на неквалитетна продукција

Предности

 • Брз метод- резултат до 48 часа;
 • Лесен за употреба - помалку рачна работа;
 • Флексибилен и автоматизиран систем за чување и управување на податоците
 • Го намалува значително трошокот на време, труд и средства;
 • Осигурува подолг рок на траење на производите;
 • Дозволува брзо ослободување на производот
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Широка примена

 • UHT и ESL млечни производи;
 • Козметички производи;
 • Алкохолни и безалкохолни пијалоци;
 • Биомаса

ДРУГИ ПРОИЗВОДИ ОД ТАА КАТЕГОРИЈА

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ