Biokom Trendafilov > Product Page
AlerTox Sticks
AlerTox Sticks

Teste të shpejta për të zbuluar alergjenet në ushqim, pije dhe sipërfaqe

 • Testet AlerTox për Ushqim deti - 10 ppm
 • AlerTox Sticks për VEZË - 1.25 ppm
 • AlerTox Sticks për ARRA - 20 ppm
 • AlerTox Sticks për PESHQ - 5 ppm
 • AlerTox Sticks për β-Laktoglobulinë - 2.5 ppm
 • Stërvitjet AlerTox për BADEMA - 20 ppm
 • AlerTox Sticks për SONAP / GEORGIA - 2 ppm
 • AlerTox Sticks për KAZEIN- 2.5 ppm
 • AlerTox Stics për Kikirikë - 1 ppm
 • AlerTox Sticks për SOJË- 10 ppm
 • AlerTox Sticks për qumësht - 2,5 ppm
 • AlerTox Sticks për ARRA - 2,25 ppm

 

Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • Të shpejtë dhe të saktë
 • Asnjë reagim i tërthortë
 • Rezultatet për 10 minuta
 • Ndjeshmëri e lartë
 • Interpretimi vizuel

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA