AIR SAMPLER
AIR SAMPLER

Pajisje për marrjen e mostrave të ajrit për analizë mikrobiologjike

Pajisja është e përshtatshme për çdo industri në të cilën zbatohet kontrolli mikrobiologjik i ajrit dhe rrjedhave të ajrit.

  • Zbulimi sasior i mikroorganizmave në ajër
  • Dizajn kompakt, i lehtë për t'u bartur dhe i përshtatshëm
  • Përdor pllaka me madhësi standarde - 90 mm
  • Nuk kërkon furnizim të vazhdueshëm me energji elektrike - bateri e rikarikueshme
  • Kapaciteti: 100 - 1000 litra ajër
  • Shpejtësia e rrjedhjes: 100 litra ajër në minutë
  • Opsioni - ngjitje e ngjeshur / nën presion / ajër

 

PRODUKTET E TJERA NGA AJO KATEGORI

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA