Filtra metalikë
Filtra metalikë

Për heqjen e ndotësve të mëdhenj mekanikë

 • Shtëpiza nga çelik i pandryshkur
 • Element i filtrimit të polipropilenit me cilësi të lartë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biokom Trendafilov

aplikimi:

 • qumësht
 • ujë
 • shurupe
 • vajra
 • Lëngjet e tjera
Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • Para pastrimit të qumështit përmes një filtri metali siguron një operacion më të efektshëm të filtrimit
 • Trupi dhe elementi i filtrit janë të lehta për tu pastruar. Mund të përdoren produkte të ndryshme pastrimi
 • Rezistent ndaj temperaturave të larta – Trupi është bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë
 • Filtri është kompakt dhe mund të instalohet në vende të ndryshme në procesin teknologjik
 • Nuk përdor energji. Kushti i vetëm është të punohet nën presion në sistem

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA