Biokom Trendafilov > Product Page
Филтри за прочистување на сурутка, саламура
Филтри за прочистување на сурутка, саламура
Сурутка, саламура најчесто се приготвуваат со сол со низок квалитет, којшто содржи механички загадувачи како што се мали зрна песок, почва и честички од глина, др.
  • Држач од нерѓосувачки челик
  • Елемент за филтрирање од висококвалитетен полипропилен
Biokom Trendafilov

Примена

  • Производство на сирење
  • Конзервирање на месни производи
  • Конзервирање на овошје и зеленчук

Предности

  • Ги прочистува загадувањата до 98%
  • Абсолутно безбеден за производите
  • Можност за неколку кратно користење на сурутката или маринадата
  • Филтерот е способен да работи неколку дена, кое што ги минимизира трошоците за филтрирање
  • Лесна монтажа
Biokom Trendafilov