UltraSnap
UltraSnap

Уред за мерење на нивото на загадување на примероци од површини

UltraSnap е лесен за употреба ATФ тест за хигиенска контрола на површини, наменет за употреба со сите луминометри на Hygiena. Ultrasnap е тест “се во едно” и содржи претходно навлажнет брис  за оптимално обновување на примерокот. Единствениот отпорен реагенс овозможува одлична репродуктивност и издржливост. Активрањето е лесно благодарение на патентираната технологија од Hygiena Snap-Valve™.

Предности

 • АТФ уред „се во едно“
 • Брз и лесен за употреба
 • Неспоредлива точност и репродуктивност
 • Дава резултати во реално време
 • Независно од флуктуациите на температурата
 • Рок на траење - 12 месеци на ладни температурни услови
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Сертифицирње

Ultrasnap е сертифициран од една од најпознатите организации за сертификација на производи во светот AOAC Research Institute, со сертификат Performance Tested MethodSM.

За сертифицирањето од AOAC-RI, Hygiena користи лабораторија од трета страна за тестирање на резултатите од UltraSnap на површини и матрици за храна, кои што се среќаваат најчесто во прехранбената индустрија.

Користење на тестот

 1. Земете примерок од површина 10х10 см
 2. Вратете назад во епруветата
 3. Скршете и притиснете
 4. Протресете
 5. Вметнете во луминометарот
 6. Прочитајте го резултатот
Biokom Trendafilov

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ