UltraSnap
UltraSnap

Pajisja për matjen e nivelit të ndotjes së mostrave sipërfaqësore

UltraSnap është një test i kontrollit i higjenës së sipërfaqes ATF të lehtë për t'u përdorur, i dizajnuar për t'u përdorur me të gjithë luminometrat Hygiena. Ultrasnap është një provë në një dhe përmban një shtupë para-lagur për rikuperimin optimal të mostrës. Riprodhueshmëria e madhe dhe qëndrueshmëria. Aktivizimi është i lehtë falë teknologjisë së patentuar të Snap-Valve të Hygiena

Përparsitë

 • Pajisja ATF, e gjitha në një
 • I shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur
 • Saktësia dhe riprodhueshmëria e pakrahasueshme
 • Jep rezultate në kohë reale
 • Pavarësia nga luhatjet e temperaturës
 • Data e skadimit - 12 muaj në kushte të temperaturës së ftohtë
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Çertifikimi

Ultrasnap është çertifikuar nga një prej organizatave më të njohura të certifikimit të produkteve të Institutit AOAC për Kërkime në botë, me një Metodologji të Testit të Performancës të çertifikuar.

Për çertifikimin AOAC-RI, Hygiena përdor një laborator të palëve të treta për të provuar rezultatet e UltraSnap në sipërfaqet ushqimore dhe matricat, të cilat hasen zakonisht në industrinë e ushqimit.

Përdorimi I testit

 1. Merrni një mostër të sipërfaqes 10x10 cm
 2. Kthejeni përsëri në epruvetë.
 3. Thejeni dhe shtypeni
 4. Tundeni
 5. Vendoseni në luminometër
 6. Lexoni rezultatin
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA