GlutenTox Home
GlutenTox Home

Test i shpejtë dhe i lehtë për zbulim të glutenit në ushqime dhe pije

 

GlutenTox Home është me të vërtetë i lehtë për t'u përdorur dhe përfshin të gjithë komponentet e nevojshme për të kryer provën.Në varshmëri nga dëshira e përdoruesit ndjeshmëria mundet që të rregullohet: 5, 10 ose 20 ppm gluten.

Testi është ekskluzivisht i përshtatshëm për njerëz,të cilët vuajnë nga celijakija (sëmundjes e cila  bazohet në përgjigjen imune ndaj glutenit. GlutenTox Home Ju ndihmonë që të monitoroni praninë e glutenit në ushqimin të cilin e merni.

Procedura e tij për t’u kryer me lehtësi e bën GlutenTox Home ideal për përdorim gjatë udhëtimit ose në shtëpi, duke ju mbajtur kështu të sigurt kudo që të jeni.

               

 

                     Negativ                                                   Pozitiv 

   

 

Karakteristikat:

  • Nuk kërkon pajisje speciale
  • Mundet që të realizohet në temperaturë dhome
  • Rezultate të shpejta për më pak se 10 minuta 
  • Afat të gjatë të përdorimit

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA