Biokom Trendafilov > Product Page
GMP тест
GMP тест

GMP тест за откривање на:

 • Примеси од сурутка во млекото
 • Присуство на психротрофни микроорганизми во млекото
Biokom Trendafilov

Предности

 • Лесен за користење - не бара специајлна обука
 • Едностепена процедура
 • Брз - резултат за 5 минути
 • Висока чувствителност - открива 1-2% примеси од сурутка во кравјо млеко
 • Употреблив за сурово и суво млеко
 • Визуелно читање на резултатите

Изработка на тестот:

 1. Подгответе ја пробата и разредете ја
 2. Потопете лентата и изчакайте 5-10 минути
 3. Прочитајте го резултатот
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Интерпретација на резултатите

 • Позитивен резултат - Црвена и сина линија во централната бела зона на тест лентата.
 • Негативен резултат - Една сина линија во централната бела зона на тест лентата.

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ