Biokom Trendafilov > Product Page
ELIZA тестове
ELIZA тестове

Testet ELIZA për matjen sasiore të qumështave të hauj në qumësht dhe djath

RC Bovino - test për matje sasiore për prezencën e qumështit të lopës në qumështin e deles dhe të dhise ose djath

RC Caprino - test për matje sasiore të prezencës së qumështit të dhisë në qumësht delje dhe qumësht lope ose djath

Biokom Trendafilov

RC Bovino

Test sasior për praninë e qumështit të lopës në qumështin e deles dhe dhisë ose djathit

Biokom Trendafilov

RC Caprino

Test sasior për praninë e qumështit të dhisë në qumështin e deles dhe të lopës

Përparësitë

  • Lehtë për t’u përdorur – nuk kërkohet trajnim special
  • Rezultati i shpejtë – në 10 minuta
  • Висока чувствителност
    • Qumësht – 0,1% shtesa në qumësht
    • Djathë – 0.5% shtesa djathi
  • Mund të përdoret për qumësht dhe djathë
  • Mund të përdoret për çdo lloj qumështi: të papërpunuar dhe të pasterizuar, të yndyrshëm,me ma pak yndyrë, hirrë
  • Leximi vizual ose fotometrik i rezultateve
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA