AllerFlow Gluten
AllerFlow Gluten

Test i shpejtë për zbulimin e glutenit në sipërfaqet e reja të gjenerimit

AllerFlow Gluten kit është një test i gjeneratës së re për përcaktimin e shpejtë dhe të lehtë të pranisë së glutenit në sipërfaqe, i cili kombinon inovativen. Projektimi i higjenës së pajisjeve të marrjes së mostrave me teknologjinë e rrjedhës vertikale.

Testi përdor antitrupa specifikë G12 që kapin fraksionin nga gluteni, i cili shkakton sëmundjen celiake.

Përparësitë:

  • Lehtë për t’u zbatuar
  • Ndjeshmëria - 5 ppm përmbajtje gluteni në mostër
  • Rezultati në 10 minuta
  • Nuk kërkohet pajisje shtesë
  • Specifik për fraksionin imunotoksik të glutenit në grurë, elb, thekër dhe tërshërë 

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA