SpotCheck Plus
SpotCheck Plus

Një test i shpejtë për të zbuluar glukozën dhe laktozën

SpotCheck Plus zbulon praninë e glukozës dhe laktozës në sipërfaqe. Përdoret si një tregues i shpejtë i cilësisë së pastrimit të sipërfaqes. Jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur në tre hapa dhe i lehtë për të interpretuar rezultatet (raportohet ndryshimi i ngjyrës) në më pak se një minutë. Me ndihmën e SpotCheck Plus, pastrimi korrekt i sipërfaqes mund të vërtetohet menjëherë, gjë që lejon marrjen e masave të menjëhershme korrigjuese.

Ideale për kontrollin e pastrimit të sipërfaqes:

 • në industrinë farmaceutike
 • prodhimin e pijeve të buta
 • prodhimin e ëmbëlsirave
 • prodhimin e drithërave
 • prodhimin e ushqimeve që përmbajnë qumësht dhe produkte qumështi
 • dhe të tjerat 

 

Përparësitë dhe tiparet

 • Rezultatet nën 60 sekonda
 • Lehtë për t’u përdorur
 • Testi gjithçka në një
 • Nuk ka nevojë për pajisje shtesë
 • Ndjeshëm - kufijtë e zbulimit 2.5 μmol D-glukozë ose 5 μmol laktozë
 • Kosto-efektive
 • Mundësia për veprime korrigjuese të menjëhershme
 • Interpretimi i lehtë i rezultateve
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Ndjeshmëri

2.5 μmol D-glukozë ose 5 μmol laktozë

Biokom Trendafilov

Realizimi i provës

 1. Merrni një mostër
 2. Vendosni tamponin në tubin e provës
 3. Thyejeni dhe lëshoni reagentin
 4. Shkundni për të homogjenizuar kampionin
 5. Lexoni rezultatin e ngjyrës së reagentit

Interpretimi i rezultateve

 • i pastër
 • H Kontaminuar
 • X të kontaminuar
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA