Biokom Trendafilov > Product Page
MicroSnap E.coli
MicroSnap E.coli

Test i shpejtë për zbulimin dhe regjistrimin e Escherichia coli

Testi bazohet në një reaksion biolumineshente midis enzimave të prodhuara nga E.coli dhe substrateve të caktuara që prodhojnë dritë. Sasia e dritës së emetuar matet me një luminometër EnSure Touch. Rezultatet merren në më pak se 8 orë në varësi të kufijve të dëshiruar të Detektimi. Mikroorganizmat e vetëm mund të zbulohen brenda 8 orësh, duke ju lejuar të merrni rezultate brenda një dite pune ose ndërrimi .

Përfitimet

  • Rezultate sasiore për 6 orë
  • Rezultatet e disponueshmërisë, mungesë për 8 orë
  • Matja e CFU mbi një gamë të gjerë – 10 - 5 000 CFU, duke lejuar kursime të kohës dhe kostos për më shumë hollim dhe përgatitje të mostrës
  • Rezultate të krahasueshme me metodën tradicionale
  • Testimi në vend zvogëlon kostot e testimit në një laborator në natyrë
  • Jetëgjatësia: 12 muaj në kushte të ftohta (2-8°C)
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

ndjeshmëri

  • Detekton mikroorganizmat nën 10 CFU për 8 orë
  • Detekton Escherichia coli

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA