Biokom Trendafilov > Product Page
System Sure Plus
System Sure Plus
System Sure Plus е второ генерација уред за хигиенска контрола, кој се одликува со современа технологија и лесна употреба

 

Сайт на производителот                                                                                   Симнете го каталогот

 

 

Biokom Trendafilov

Карактеристики на системот

 • Најмалиот и лесен уред
 • Чувствителен - може да открие до 1 фемтомол (1 х 10-15 мола) АТФ
 • Чува до 2000 резултати
 • 100 тестови плана    
 • 5000 тестови програми програмируеми позиции 
 • Лесен начин за симнување на резултатите према персонален компјутер
 • Лесна за разбирање и употреба од секој корисник тастатура
 • Резултати за 15 секунди

Компатибилни тестови

Уредот работи со Ultrasnap за хигиенска контрола на површини и со Aquasnap за хигиенска контрола на водени проби.

Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Предности

 • SureTrend е лесен за користење софтвер за анализа и чување на резултати.
 • Ги проследува резултатите и брзо ги идентификува проблематичните зони.
 • Генерира извештаи и архивира податоци
 • Врши статистички анализи
 • Компатибилен е со сите верзии на Windows

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ