System Sure Plus
System Sure Plus
System Sure Plus është një pajisje higjienike e kontrollit të gjeneratës së dytë, që përmban teknologjinë më të mirë dhe lehtësinë e përdorimit

 

Web faqja e prodhuesit                                                                                   Shkarkoni katalogun

 

 

Biokom Trendafilov

Mundësitë e sistemit

 • më i vogël dhe pajisje e lehtë
 • Ndjeshëm - mund të zbulojë deri në 1 femtomol (1 x 10-15 mol) ATP
 • Mbani deri në 2000 rezultate
 • 100 plane të provës
 • 5000 pozicione të programeve të testit
 • Mënyrë e thjeshtë për të shkarkuar rezultatet në PC-në tuaj
 • Lehtë për tu kuptuar dhe përdorur nga çdo tastierë e përdoruesit
 • Rezultatet në 15 sekonda

Teste të pajtueshme

Pajisja funksionon me Ultrasnap për kontrollin e higjenës sipërfaqësore dhe Aquasnap për kontrollin e higjenës së ujit.

Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • SureTrend është një softuer i lehtë për t’u përdorur për të analizuar dhe ruajtur rezultatet.
 • Monitoron rezultatet dhe identifikon shpejt fushat me probleme.
 • Gjeneron raporte dhe arkivon të dhëna
 • Kryen analiza statistikore
 • është kompatibil me të gjitha versionet e Windows

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA