Compact Dry
Compact Dry
Terene të gatshme për përdorim për kontrolla të shpejta mikrobiologjike për sipërfaqe,lëndë të para dhe produkte finale.

Compact Dry janë mediume të dehidratuara të besueshme dhe të gatshme për përdorim për analiza mikrobiologjike që ndihmojnë në reduktimin e kohës së nevojshme për të vlerësuar ndotjen mikrobike në mostrat e çdo lloji. Keto mediume mund të përdoret për testimin e sipërfaqeve, lëndëve të para, si dhe produkteve të gatshme si ushqime, pije, kozmetikë, farmaceutikë dhe të tjera.

 

 

 

Kontrolli i një game të gjerë mikroorganizmash:

Enterobacteriaceae, bakteret koliforme, Escherichia coli, maja dhe myk, Staphylococcus aureus

Vibrio parahaemolyticus, Enterococci, Salmonella, Listeria monocytogenes, Pseudomonas aeruginosa

 

Aplikimi:

 • Qumësht dhe produkte të qumështit
 • Mish dhe produktet e mishit
 • Lëngje dhe koncentrat
 • Fruta dhe perime të freskëta dhe të konservuara
 • Pije me Alkool të ulët dhe pije joalkoolike
 • Çaj, pije të gazuara dhe jo të gazuara'
 • Supa të thata dhe salca
 • Ushqim për bebe
 • Birra dhe verrëra
 • Peshku dhe produktet e peshkut
 • Erëza dhe barishte
 • Sipërfaqe të thata dhe të lagështa
 • Lëndët e para dhe produktet e gatshme
 • Produkte të ngurta dhe të lëngshme
 • Produkte të ngrira të thella
 • pajisje
 • Higjiena e stafit
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • Gati për t’u përdorur - nuk ka nevojë për përgatitje të tereneve ushqyese
 • Mungesa e faktorit subjektiv të ndotjes
 • Lehtë për t’u lexuar - kolonitë janë të ngjyrosura me ngjyra të ndryshme në varësi të ndotjes mikrobiologjike
 • Testimi i zonave që vështir arihen për tu kontrolluar me Compact Dry Swab
 • Zvogëlon kohën për kontrollin në laborator
 • Jetëgjatësia e gjatë - deri në 2 vjet
 • Lehtë për tu ruajtur - në temperaturën e dhomës
 • Përgatitja e lehtë e hollimeve me kompletin e hollimeve serike 10-fishe
 • Mundësia për lexim me numrues automatik Petrilizer
 • Mundësia për të arkivuar automatikisht në formën e fotografive ose tabelave
 • Mundësia e përpunimit statistikor të rezultateve
 • Miratuar nga AOAC, MicroVal, Nordval

Kontrolli i një game të gjerë të mikroorganizmave:

 • Numri total i mikroorganizmave
 • Coliforms dhe E. coli
 • Enterobakteriacea
 • koliformeve
 • Maja dhe Myqeve
 • Bakteret heterotrofike
 • Pseudomonas aeruginosa
 • Stafilokoku aureus
 • Salmonella
 • listeria
 • Bacillus cereus
 • Vibrio parachemolyticus
 • enterokoket
 • Numri total i mikroorganizmave në çaj dhe produkte të ngjashme
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA