Biokom Trendafilov > Product Page
Pro-Clean
Pro-Clean

Test i shpejtë për të zbuluar mbetjet e proteinave

Proclean është një sistem i gatshëm për përdorim që zbulon mbetjet e proteinave. Sistemi funksionon shpejt dhe me lehtësi dhe aplikohet në procesin e testimit të çdo sipërfaqeje pasi të pastrohet. Nëse kampioni përcakton praninë e një proteine, ngjyra e Proclean ndryshon nga jeshile në vjollcë. Sa më shumë proteinë që përmbahet në kampion, aq më shpejtë dhe më e errët është ndryshimi i ngjyrës.

përfitimet

 • Rezultati i shpejtë – në më pak se 10 minuta
 • Pajisja është gjithçka në një – asnjë pajisje tjetër e nevojshme
 • Lehtë për tu interpretuar – reagimi i ngjyrave
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

ndjeshmëri

 • Detekton 80 μg proteina në 1 minutë
 • Detekton 50 μg proteinë në 5 minuta
 • Detekton 20 μg proteina në 10 minuta
 • Mosrespektoni çdo ndryshim ngjyre pas 10 minutash
Biokom Trendafilov

Realizimi i provës

 1. Merrni një mostër
 2. Vendosni tamponin në tubin e provës
 3. Thyejeni dhe lëshoni reagentin
 4. Shkundni për të homogjenizuar kampionin
 5. Lexoni rezultatin e ngjyrës së reagentit

Interpretimi i rezultateve

 • Sipërfaqe e pastër
 • ! Sipërfaqe pak e kontaminuar
 • X Sipërfaqe shumë e kontaminuar
 • XX Sipërfaqe shumë e kontaminuar
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA