Biokom Trendafilov > Product Page
Medi-Check
Medi-Check

Test i shpejtë për të zbuluar mbetjet e proteinave

Medi-Check është një metodë e shpejtë dhe e thjeshtë për monitorimin e higjienës në pajisjet, instrumentet dhe pajisjet mjekësore dhe laboratorike dhe është një parandalim efektiv i infeksioneve.

Medi-Check zbulon mbetjet proteinike të mbetura në sipërfaqe pas pastrimit.

ZGJIDHJE E PËRKRYER PËR

 • spitale
 • Klinikat
 • Laboratorët
 • Ordinancat stomatologjike

Përparësitë dhe tiparet

 • Lehtë për t’u përdorur dhe interpretuar
 • Rezultatet në më pak se 30 minuta
 • Detekton 3 µg mbetje proteinash
 • Lloji i pajisjes "të gjitha në një"
 • I përshtatshëm për monitorimin e alergeneve
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

ndjeshmëri

 • Detekton 3 μg proteinë në 30 minuta në 37°C ose 15 minuta në 55°C
Biokom Trendafilov

Realizimi i provës

 1. Merrni një mostër
 2. Vendosni tamponin në tubin e provës
 3. Thyejeni dhe lëshoni reagentin
 4. Shkundni për të homogjenizuar kampionin
 5. Inkubojeni për 15 min. në 55°C ose 30 min. në 37°C
 6. Lexoni rezultatin e ngjyrës së reagentit

rezultatet

 • Sipërfaqe e pastër
 • ! Sipërfaqe pak e kontaminuar
 • X - XX Nga pak në shumë të ndotur
 • XXX Sipërfaqe shumë e kontaminuar
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA