MicroSnap Coliform
MicroSnap Coliform

Test i shpejtë për zbulimin dhe numërimin e Coliforms

Testi bazohet në një reaksion biolumineshente midis enzimave të prodhuara nga Coliforms dhe substrateve të caktuara që prodhojnë dritë. Sasia e dritës së emetuar matet me një luminometër EnSure Touch. Rezultatet merren në më pak se 8 orë në varësi të kufijve të dëshiruar të zbulimit. Mikroorganizmat e vetëm mund të zbulohen brenda 8 orësh, duke ju lejuar të merrni rezultate brenda një dite pune ose ndryshimi »

 

përfitimet

  • Rezultatet sasiore në 6 orë
  • Prezenca / mungesa rezulton për 8 orë
  • Matja e CFU mbi një gamë të gjerë – 10 – 5 000 CFU, e cila lejon kursime të kohës dhe kostos për më shumë hollim dhe përgatitje të mostrës
  • Marrja e rezultateve në të njëjtën ditë siguron një veprim korrigjues në kohë
  • Testimi në vend zvogëlon kostot e testimit në një laborator në natyrë
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

ndjeshmëri

  • Detekton mikroorganizmat nën 10 CFU për 8 orë
  • Zbulon Coliform, përfshirë Escherichia, Klebsiella, Citrobacter dhe Enterobacter

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA