AquaSnap
AquaSnap

Pajisja për matjen e nivelit të ndotjes së mostrave të ujit

AquaSnap është një pajisje ATF me përdorim të lehtë për kontroll higjienik të mostrave të ujit, të pajtueshme me të gjithë luminometrat Hygiena. Pajisja ka një grykë të krijuar posaçërisht që mbledh 100 μl ujë, i cili garanton një sasi të saktë të mostrës në secilën provë.

Pajisja ka përsëritje më të mirë të rezultateve për shkak të përdorimit të solucionit të stabilizuar sesa enzimave të lifofizuara. Aquasnap përdoret për monitorimin e sistemeve CIP, sistemet e pastrimit të ujit, sistemet e ftohjes dhe sistemeve të tjera të mbyllura.

 

Shkarkoni katalogun 

përfitimet

 • Pajisja ATF "e gjitha në një"
 • Zbulon ATF të lirë dhe jo të lirë
 • I shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur
 • Saktësi e pakrahasuar
 • Jep rezultate në kohë reale
 • Aftësia për të mbledhur ujë me një vëllim prej 100 µl
 • Përsëritshmëria më e mirë e rezultateve për shkak të përdorimit të solucionit të stabilizuar në vend të enzimave të litofilizuara
 • Pavarur nga ndryshimet e temperaturës
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Përdorimi i provës

 1. Zhyte majën për marjen e mostrave
 2. Kthejeni tubin e provës
 3. Thyeni dhe shtypni
 4. Përzieni
 5. Vendoseni në luminometër
 6. Lexoni rezultatin

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA