AllerSnap
AllerSnap

Test i shpejtë për të zbuluar mbetjet e proteinave

AllerSnap është një metodë e shpejtë dhe e thjeshtë për monitorimin e higjenës së sipërfaqeve të kontaktit në industrinë ushqimore.

AllerSnap garanton sigurinë dhe cilësinë e prodhimit duke zbuluar mbetje proteinike që mbeten në sipërfaqe pas pastrimit.

Rezultate për 15-30 minuta!

Me proteinën e pranishme në mostër, ngjyra e AllerSnap ndryshon nga jeshile në vjollcë. Sa më e lartë të jetë ndotja, aq më e fortë do të jetë ngjyra vjollcë.

 

Shkarkoni katalogun 

përfitimet

 • i sigurt
 • Ndjeshmëri e lartë – zbulon 3 µg mbetje proteine
 • Rezultate më të mira sesa testet e tjera të alergjenit
 • Rezultati i shpejtë – në më pak se 30 minuta
 • Lehtë për t’u përdorur
 • Pajisja "është në një" – i përshtatshëm dhe i gatshëm për t'u përdorur
 • Nuk kërkohet reagent special hidratues
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

ndjeshmëria

Detekton 3 μg proteinë në 30 minuta në 37°C ose 15 minuta në 55°C

Biokom Trendafilov

Përdorimi i provës

 1. Merrni një mostër të sipërfaqes
 2. Ktheni përsëri në tubin e provës
 3. Thieni dhe shtypeni kapakun
 4. Përzieni
 5. Vendoseni në inkubator
 6. Lexoni rezultatin

Interpretimi i rezultateve

 • Sipërfaqe e pastër
 • ! Sipërfaqe e kontaminuar dobët
 • X - XX Nga e butë në shumë e ndotur
 • XXX Sipërfaqe shumë e kontaminuar
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA