QD-Loop
QD-Loop

Një-fazë "Të gjitha në një" për hollime direkte serike

QD-Loop është pajisje universale për hollime serike të sakta,të shpjeta dhe praktike,pa pasur nevojë për pajisje shtesë laboratorike, me teknologji të patentuar Snap-Valve ™. Thjeshtë merni prove, thyeni siguresën dhe hollimi menjëher është gati. Hollimi me lehtësi mundet që të mbjelljet në terenin e thatë të dehidratuar, shebull Compact Dry, pllaka të petrit me agar ose terene të lëngshme.

 

QD-Loop  është I disponueshëm në formatin për hollime serike 1:10,  1:100 ose 1:1000. Ky system “gjithçka në një” mundëson hollime të shpejta dhe praktike  NJË HAPË.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përfitimet

 • I shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur
 • Redukton gabimet subjektive
 • Teknologji Snap-Valve (kapak thyer)
 • Rezervuari me tretje për thithje maksimal
 • Epruvetë sterile
 • Ekstraktorët nuk duhet të përgatiten
 • Nuk ka nevojë të përdorni pipeta
 • Redukton në minimum koston e pajisjeve laboratorike dhe të punës
 • Afati i gjatë i përdorimit
 • Lehtë për t’u interpretuar
 • I saktë
 • Mledhje e mirë e provës
 • I përshtatshëm për monitorimin e alergeneve
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Realizimi i provës

 1. Hiqeni kapakun me unazën nga epruveta
 2. Zhyteni unazën në provë
 3. Kthejeni unazën mbrapsht në epruvetë
 4. Thyejeni kapakun dhe shtrydhni rezervuarin për të derdhur tretësin steril mbi unazë.
 5. Kështu që ju mund ta përdorni këtë zgjidhje për hollimin dhe mbjelljen pasuese të çdo lloji të lëndëve ushqyese.

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA